Nieuws

Equipment Group Holland


Lees verder »
 
Lascare
Lascare Lascare

Lascare gaat totaal-los(s)!

Lascare, gevestigd in Sliedrecht, is in 1995 begonnen als specialist voor de Nederlandse autoschadeherstelbedrijven op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. Al 15 jaar voorziet Lascare de bedrijven in deze branche dagelijks van informatie, apparatuur, verbruiksmiddelen en toebehoren. Daarnaast verlenen wij middels een eigen technische dienst ook service, onderhoud en de jaarlijkse NEN-keuringen.

De laatste jaren heeft Lascare zich ontwikkeld tot een service- en verkooporganisatie welke een totale werkplaats kan inrichten en onderhouden. Ook heeft Lascare in deze periode een nieuw service concept ontwikkeld: 1-2-3 Service biedt een totale en merkonafhankelijke werkplaatsontzorging voor alle apparatuur en facilitaire middelen. 

Het is al een aantal jaren duidelijk dat de naam Lascare niet meer de huidige bedrijfsactiviteiten en -doelstellingen verwoordt. Een nieuwe organisatienaam is dus voor de hand liggend! De nieuwe naam voor Lascare moet dus de groep van dienstverleningen voor nu en voor de toekomst kunnen weergeven. 

Lascare gaat voortaan dan ook Equipment Group Holland heten!